x 

O Nama

Preduzeće "KIT" doo je na crnogorskom tržištu prisutno već dvije decenije i od svog osnivanja se bavi prodajom sportske odjeće, obuće i opreme. Počeli smo kao malo preduzeće sa jednim maloprodajnim objektom u Nikšiću. Sada u našem sastavu posluje jedanaest maloprodajnih objekata, od kojih su tri u Nikšiću, sedam u Podgorici i jedan u Budvi, sa tendencijom širenja na još neke gradove u Crnoj Gori.

Maloprodajni objekti u Nikšiću su: JET-SPORT - Njegoševa 17, K-SPORT 3 Njegoševa 14 i OUTLET 1 K SPORT - Njegoševa 14. Objekti u Podgorici su: MB SPORT – Ullica Slobode 72, DELFIN SPORT – Hercegovačka 50, K-SPORT 5 - Hercegovačka 36, SPORT S – Hercegovačka 35, OUTLET 2 K SPORT - Hercegovačka 33, K-SPORT 2 - Moskovska 37 i K SPORT 6 - Cetinjski put 32. U ovim objektima možete naći: sportsku obuću, odjeću i opremu svih poznatih svjetskih proizvođača, kao što su: NIKE, ADIDAS, CONVERSE, REEBOK, COLMAR, BRUGI, KANGAROOS, SKECHERS, ICEPEAK, LACOSTE, BRITISH KNIGHTS, ASICS, NEW BALANCE i drugi.

Kroz svoje postojanje smo se stalno prilagođavali potrebama i zahtjevima samog tržišta i uvijek smo bili orjentisani prema vama – krajnjim kupcima, što ste vi kroz sve ove godine postojanja prepoznali i podarili nam veliko povjerenje kao pouzdanom partneru i tako nam pomogli da izgradimo vodeću poziciju u Crnoj Gori kad je u pitanju ova oblast trgovine. Stoga ćemo se, na obostrano zadovoljstvo i ubuduće truditi da opravdamo ukazano povjerenje.

Naši brendovi