K SPORT - SVE ŠTO VAM JE POTREBNOSa 10 maloprodajnih objekata i stalnom tendencijom širenja, na tržištu Crne Gore smo prisutni od 1990. godine.

Naše blisko partnerstvo sa vodećim svjetskim brendovima iz svijeta sporta i mode, omogućuje vam pristup originalnim, najeksluzivnijim i najkvalitetnijim proizvoda koji postoje. Zadovoljan kupac je sve o čemu razmišljamo i ništa nas ne čini ponosnijim od toga što možemo naše potrošače upoznavati sa najnovijim trendovima.

Više od 30 godina na naše tržište donosimo samo najbolje, najrelevantnije i najmodernije proizvode, koje možete pronaći na policama naših maloprodajnih objekata.

Bez obzira da li ste dugogodišnji zaljubljenik u sportsku obuću i odjeću ili pak samo tražite novi par patika, trenerku ili jaknu, K Sport će vas pokriti od glave do pete, čak i sa dodatnom opremom i rekvizitima.
I imajte na umu: kod nas ćete naći najveću ponudu iz svijeta sporta i mode u Crnoj Gori!

30 godina postojanja na tržištu, domaćinskoj i poslovnoj atmosferi, uz ljubazno osoblje, naše preduzeće vam garantuje prijatno iskustvo u svim našim maloprodajnim objektima.

Takođe, potrudili smo se da vam i sa web-shopom pružimo mogućnost da imate uvid u našu najnoviju ponudu, cijene, popuste i akcije, čak i stanje artikala po svim objektima.


KIT d.o.o.
Njegoševa 17, Nikšić 81400
Crna Gora