USLUGA I USLOVI DOSTAVE

U saradnji sa kurirskom službom, kupljenu robu isporučujemo na kućnu adresu na teritoriji Crne Gore. 

Ukoliko vrijednost  narudžbe prelazi 49,00€, usluga dostave neće biti naplaćena. Za sve iznose manje od 49,00€ dostava će se naplaćivati 3,50€. 
 
Podaci obavezni za uspješno završavanje narudžbe:

     - ime i prezime,
     - adresa isporuke i
     - kontakt telefon. 

Nakon završene kupovine dobićete mail o potvrdi iste. Rok isporuke naručenih artikala je do 7 radnih dana od dana izvršene kupovine.

Dostavljač će pokušati najviše dva puta da izvrši dostavu ukoliko ne bude mogao da stupi u kontakt sa Vama putem broja telefona koji je ostavljen pri kupovini. Ukoliko i posije drugog pokušaja dostava bude neuspješna, narudžba će biti poništena, a artikli vraćeni. Ukoliko je kupovina izvršena platnom karticom banke, novac će biti vraćen. 

Prije nego je preuzmete, dužni ste da pregledate pošiljku. Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost, grešku ili nedostatak, imate pravo da vratite artikle i da uložite prigovor licu koje je izvršilo dostavu. Ukoliko se ovo desi pri kupovini koja je obavljena platnom karticom banke, novac će biti vraćen. Naknadne reklamacije neće biti uvažene.

Pri preuzimanju, dužni ste da potpišete dokument koji će nam potvrditi da ste pošiljku pregledali i preuzeli. 

Povrat novca neće biti moguć nakon što potpišete da ste preuzeli pošiljku. Zamjene su moguće za ariktkle u istom ili većem iznosu.

Troškove dostave za zamijenjeni artikal snosi kupac.